VOEDINGS

SUPPLEMENTEN

“The natural healing force within each of us is the greatest force in getting well.”
- Hippocrates

Tijdens mijn sportcarrière heb ik altijd mijn maximale fysieke en mentale expressie opgezocht, door middel van pogingen, studies en onderzoek.

Na 28 jaar ervaring in sport, studie en werk ben ik tot de conclusie gekomen dat het lichaam moet worden opgeleid om in balans te blijven en geloof me, dit is de grootste uitdaging van iedere atleet: presteren met respect en acceptatie van de grenzen van het eigen systeem (geestlijk en lichaamelijk).

DRUKTE

Helaas en gelukkig competitie is een zeer krachtige stimulator die ons buiten onze grenzen kan duwen,  maar samen met een mooi resultaat lopen wij het risico van blessures (kneuzingen, spierverrekkingen, overtraining, burn-out, depressie, chronische ontstekingen).

Deze toespraak geldt natuurlijk voor iedereen die uit van zijn/haar eigen balans loopt: atleten, studenten, ondernemers.

WAAROM GEBRUIK IK SUPPLEMENTEN?

Voedingssupplementen zijn een onderdeel van een grotere aanpak, waarbij alle variablen van mijn leven worden betrokken: voedingspatroon, herstel, beweging en energiebeheer.

De voeding die we eten is niet meer zo rijk in voedingsstoffen zoals 80 jaar geleden en dat betekent dat ik meer moet eten dan wat ik kan/wil.

Ik gebruik supplementen die compenseren wat voedsel niet kan voorzien in termen van energiebehoeften en die houden mijn lichaam in balans en dus mijn immuunsysteem scherp en alert. 

Op deze pagina deel ik de voedingssupplementen die ik zelf gebruik in mijn dagelijks leven en voor mijn sportprestaties.

bolie.jpg
Gradient

BalanceOil+ is een volledig natuurlijk polyfenol omega-Balance voedingssupplement met een hoog gehalte aan olijfpolyfenolen, Omega-3 en vitamine D3. Het past veilig de EPA + DHA-niveaus en de Omega-6:3 balans in je lichaam aan en houdt deze bij terwijl het je cellen beschermt tegen oxidatie. 

VOLLEDIG NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Visolie van in het wild gevangen kleine visjes of  mariene algenolie uit Schizochytrium sp. Koudgeperste echiumzaadolie

Koudgeperste extra vierge olijfolie

Vitamine D3 afkomstig van natuurlijke bron

Bevat alleen natuurlijke smaken.

Ik gebruik Balansolie elke dag, 20ml. 

Advies: Omega 3 vetzuren worden ongeveer 30-35 uur na inname opgenomen, gedurende deze tijd worden ze aangevallen door ons lichaam. Dankzij de polyfenolen in extra vierge olijfolie kunnen de omega-3 vetzuren de cellen van ons lichaam bereiken. Om deze reden raad ik u aan om ze na het ontbijt of 's middags (ver van de toestand van ketose) in te nemen

bvegan_edited.jpg

BALANSOLIE

xtend supplement zinzino
Gradient

Xtend+ is een veganistisch, volledig natuurlijk geavanceerd immuun- en voedingssupplement dat BalanceOil en ZinoBiotic perfect aanvult. Gemaakt ter ondersteuning van ons eigen immuunsysteem en bevat micro- en phytonutrients, waaronder 22 essentiële vitaminen en mineralen, en gezuiverde 1-3, 1-6 bèta-glucanen afkomstig van bakkersgist.

Ik gebruik Xtend+ elke dag: 2 capsules 's ochtends en 2 's middags.

XTEND2-page-001_edited.jpg

XTEND+