RELENTLESS TRAJECT

“Winning is not a sometime thing, it is an all the time thing. You don’t do things right once in a while. You do them right all the time. ” – Vince Lombardi

FOCUS + INNER STRENGTH

Het Relentless Traject gaat uit van het principe dat je als persoon iedere dag verschillende rollen vervult. De balans tussen deze verschillende posities heeft een grote invloed op jouw gezondheid (lichamelijk en mentaal). Samen werken wij aan de juiste balansverhouding in combinatie met een ijzersterke mentale en lichamelijke fitheid.

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

Binnen het Relentless Traject kijken we samen naar jouw dagelijkse bezigheden en brengen we jouw sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen in kaart (conform het SWOT-model).

Vervolgens ontwikkel ik een persoonlijk (sport)plan gerelateerd aan jouw stressfactoren, ademhaling, hartslag, fysieke kracht en herstel. Dit persoonlijke plan gaan we op een professionele manier toepassen met tools om nieuwe gewoontes aan te leren en het beste uit jou naar voren te halen.

WAT HOUDT HET RELENTLESS TRAJECT IN?

Het Relentless Traject is een full package personal coaching- en trainingstraject (Mind, Body, reEnvironment) inclusief:

- 1 of 2 personal trainings per week (op basis van jouw assessment(s) en persoonlijke doelstellingen)

- 1 solo training per week die je kunt volgen via de gratis app

- 3 sportmassages

- 4 lichaamsmeting momenten

- 3 verschillende trainingprogramma's

- algemene voedingspatroon advies

- gezond maaltijd na de personal training

- hartslagmeter, foam roll en powerband

DOELSTELLING

Het Relentless Traject duurt 12 - 17 weken en is opgebouwd in 3 blokken:

 

Blok 1 General conditioning

  • Balans, motivatie en behoefte (mentaal, lichamelijk, relaties, omgeving, focus)

  • Sterktes, zwaktes, mogelijkheden, bedreigingen

  • Doel (S.M.A.R.T.)

  • Fysieke doormeting (kracht, ademhaling, houding etc.)

  • Training programma

Al vanaf deze eerste fase ontwikkel ik een persoonlijk trainingsprogramma en gaan we samen bekijken hoe je dit kunt integreren in je ‘nieuwe’ levensstijl. Daarna worden blok 2 t/m 3 op ingericht. Na afloop van ieder blok evalueren we wat je bereikt hebt en wat zijn de volgende stappen.

Meer weten over blok 2 en 3 ?

Voorbeeldscenario

​Je bent een manager en hebt een gezin. Je vliegt een aantal keren per week of per maand en hebt in het weekend een druk sociaal leven. Daarnaast probeer je 2x in de week te trainen in de sportschool. Heb je wel 4 tot 6 koppen koffie per dag nodig als fysieke en mentale oppepper? Aan het einde van de dag heb je last van lage rugpijn, kun je niet meer focussen en haal je het net niet om bij de voetbaltraining van je zoon te gaan kijken…Herkenbaar? Helaas bestaat een dag maar uit 24 uur en is je werkende leven een groot onderdeel van je dagelijkse realiteit….

 

Wat gaan we doen? Uiteraard niet stoppen met je baan of je sociale bezigheden, maar jouw energiestromen op een positieve manier ontwikkelen en benutten in combinatie met onmisbare herstelperiode(s).