Scherma Bout

RELENTLESS TRAJECT

“Winning is not a sometime thing, it is an all the time thing".

You don’t do things right once in a while.

You do them right all the time.

– Vince Lombardi

FOCUS & INNER STRENGTH

Het Relentless Traject gaat uit van het principe dat je als persoon iedere dag verschillende rollen vervult.

De balans tussen deze verschillende posities heeft een grote invloed op jouw gezondheid (lichamelijk en mentaal) en andersom. Samen werken wij aan de juiste balansverhouding in combinatie met een ijzersterke mentale en lichamelijke fitheid.

WAT HOUDT HET RELENTLESS TRAJECT IN?

Het Relentless Traject is een full package traject (Lifestyle, Mind, Body, reEnvironment), waardoor je zal leren hoe om te gaan met stress, hoe bereid je een belangrijk afspraak voor, hoe herstel je na een drukke week, hoe houd je de balans tussen familie en werk, hoe jouw mentale capaciteit optimaal kunt benutten door specifieke workouts. 

In een notendop coach ik jj jouw energiesysteem te beïnvloeden door een betere balans tussen het sympathische en parasympathische systeem.

Wat is inclusief:

- lifestyle coaching

- tests gericht op  fysiologische en lichamelijk balans (cardiovasculaire, postuur, bloedtest, ... )

- training op maat (online en/of offline) 

- sportmassages

- lichaamsmetingen (postuur, conditie, voeding)

- verschillende niveau-trainingprogramma's

- algemene voedingspatroon advies en check

- hartslagmeter, foam roll en powerband 

- het duurt 12 tot 17 weken

Voorbeeldscenario

​Je bent een manager en hebt een gezin. Je vliegt een aantal keren per week of per maand en hebt in het weekend een druk sociaal leven. Daarnaast probeer je 2x in de week te trainen in de sportschool. Heb je wel 4 tot 6 koppen koffie per dag nodig als fysieke en mentale oppepper? Aan het einde van de dag heb je last van lage rugpijn, kun je niet meer focussen en haal je het net niet om bij de voetbaltraining van je zoon te gaan kijken…Herkenbaar? Helaas bestaat een dag maar uit 24 uur en is je werkende leven een groot onderdeel van je dagelijkse realiteit….

 

Wat gaan we doen? Uiteraard niet stoppen met je baan of je sociale bezigheden, maar jouw energiestromen op een positieve manier ontwikkelen en benutten in combinatie met onmisbare herstelperiode(s).