ECHT & GEPASSIONEERD

Mijn voorliefde voor sport ontstond in Rome waar ik als tiener startte met boksen. Ik stond al jong in de ring en vond het fantastisch om iedere dag te trainen en beter te worden. Het was mijn coach die mij motiveerde om er alles uit te halen en door te gaan totdat ik er letterlijk bij neerviel.

Met meer dan 22 jaar sportervaring, waarvan 7 jaar als bokser (2 keer Italiaans kampioen) heb ik me de laatste jaren meer en meer toegelegd op coaching en personal training in de breedste zin van het woord. Ik zie mezelf als een professionele sportcoach met focus op persoonlijke groei. De synergie tussen sport & coaching, motivatie, doorzettingsvermogen, energie en het vinden van de juiste balans is voor mij de sleutel tot succes.

De combinatie van mijn sportachtergrond, mijn werkervaring in management en mijn studie (M.Sc. Psychologie, BioForce Conditioning, N.A.S.M.) samen met de mensen die mijn leven iedere dag weer verrijken, hebben me gebracht tot waar ik nu sta en de coach die ik nu ben.

Ik focus niet alleen op personal training programma’s, maar geloof in een holistische aanpak.

Mijn Relentless manier van coachen is voor mensen die fit willen zijn én blijven op zowel fysiek als mentaal vlak. De trainingsmethoden die ik hiervoor ontwikkel, hebben niet alleen een positieve invloed op de persoon die traint, maar ook op zijn/haar omgeving.

Mijn belangrijkste doel is de ontwikkeling van een Performer Mentality, waarbij het dagelijkse leven de hoofdrol speelt en de sporttraining een middel is om iedere dag vol energie alle uitdagingen aan te gaan en te leven in je volle kracht!