Scherma Bout

LIFESTYLE COACHING

“Winning is not a sometime thing, it is an all the time thing".

You don’t do things right once in a while.

You do them right all the time.

– Vince Lombardi

RELENTLESS TRAJECT

WAT HOUDT HET IN?

Het Relentless Traject is een full package programma (Lifestyle, Mind, Body, reEnvironment), waardoor je zal leren hoe om te gaan met stress, hoe je jezelf voorbereidt voor een belangrijke afspraak, hoe je na een drukke week herstelt, hoe je de balans tussen familie en werk kunt houden, hoe je jouw mentale capaciteit optimaal kunt benutten door specifieke workouts. 

In een notendop coach ik je door jouw energetische systeem te beïnvloeden.

Het traject bestaat uit:

- lifestyle coaching

- tests gericht op fysiologische en lichamelijke balans

- training op maat (on/offline) 

- sportmassages

- lichaams metingen

- verschillende niveau-trainingsprogramma's

- voedingspatroon advies en check

- hartslagmeter, foam roll en powerband 

- min 12 weken traject

Het Relentless traject is een lifestyleprogramma dat coaching en sport combineert.

Het gaat uit van het principe dat je als persoon iedere dag verschillende rollen vervult.

De balans tussen deze verschillende posities heeft een grote invloed op jouw gezondheid (lichamelijk en mentaal) en andersom. Samen werken wij aan de juiste balansverhouding in combinatie met een ijzersterke mentale en lichamelijke fitheid.

Voorbeeldscenario

​Je bent manager en hebt een gezin. Sinds de pandemie werk je thuis en je sociale leven is beperkt. Daarnaast probeer je 2x in de week te trainen. Heb je wel 4 tot 6 koppen koffie per dag nodig als fysieke en mentale oppepper? Aan het einde van de dag heb je last van lage rugpijn, kun je niet meer focussen en haal je het net niet om bij de voetbaltraining van je zoon te gaan kijken…Herkenbaar? Helaas bestaat een dag maar uit 24 uur en is je werkende leven een groot onderdeel van je dagelijkse realiteit….

 

Wat gaan we doen? Uiteraard niet stoppen met je baan of je sociale bezigheden, maar jouw energiestromen op een positieve manier ontwikkelen en benutten in combinatie met onmisbare herstelperiode(s).

REVIEW

“Goededag Christian, bedankt voor jouw email. Mijn bevindingen na de eerste periode met jouw te trainen: Ik heb overdag meer energie en voel mij fitter en sterker waardoor ik makkelijker mijn werk kan doen overdag en de rust in mijn hoofd kan bewaren, dit is, merk ik zelf, nu in de tijd van de corona crisis erg belangrijk om de goede beslissingen te nemen in mijn werk en thuis. Sávonds ben ik wel moe en ga dus op tijd naar bed en slaap goed.

Kortom, ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om dit traject samen met jou te doen!"

FRANS V.O.| BUSINESS OWNER