B-HIT TRAINING

BOKSEN + HIGH INTENSITY WORKOUT

“To uncover your true potential you must first find your own limits and then you have to have the courage to blow past them.” – Picabo Street

WIL JE LEREN BOKSEN VAN EEN ECHTE BOKSER ?

Ik heb 19 jaar ervaring in boksen als vechter (2 keer Italiaans kampioen, 7,5 jaar competitie) en als gecertificeerd coach bij Boksbond NL en Boksbond Italië

WAT IS B-HIT?

Het is een geïntegreerd en gevarieerd trainingsprogramma dat gebruikmaakt van verschillende trainingsvormen: Flexibiliteitstraining, Cardiorespiratoire training, Core-training, Balans training, Plyometrische training, Krachttraining en natuurlijk boksen.

Bijvoorbeeld: bokszak en speedball training, buik-rugspieren, squat, springtouw, kettlebells, circuit, bokstechniek combinatie met gewichten, lopen, opdrukken,  speedball, taktiek in de boksring en nog meer ...

METHODIEK

B-HIT is een trainingsmethodiek ontwikkeld volgens de laatste trends. Waarbij je leert om je eigen kracht in te zetten voor de oefeningen en je op basis van uithoudingsvermogen tot de beste prestaties komt.

Alle trainingen kunnen afgestemd worden op jouw wensen, waarbij we de vechtsport gebruiken als rode draad om sterker, krachtiger en sneller te worden. Elke training is gebaseerd op de richtlijnen van de National Academy of Sport Medicine, die van de Bokswereld en mijn eigen ervaring als leerling, als coach en als atleet.

MENTALE TRAINING

Naast fysieke inspanning, is mentaal sterk zijn ook belangrijk! We zijn allemaal bezig met de roes van het leven: elke dag proberen we te groeien, te leren, en om onze doelen te realiseren. Elke dag leren we bij; door onze ervaringen, beslissingen die we nemen of die we juist niet nemen en geven we een richting aan ons pad. B-Hit helpt je hierbij. Het is een training van lichaam en geest... B-Hit is mijn manier om mensen te begeleiden op hun pad van groei en balans.

MEER INFO

Tijdens de training oefenen wij met de bokszak, met de speedball, in de boksring en samen met anderen. Elke deelnemer krijgt gratis toegang tot de B-Hit app. Iedereen is welkom!

WAT HEB JE NODIG?

Eigen bokshandschoenen en bandage (om hygiënische redenen), voor een eerste proefles zijn leen bokshandschoenen beschikbaar.

REVIEWS

B-HIT ROOSTER & TARIEF

TIJDENS DE TRAINING OEFENEN WIJ IN DE RING, MET DE BOKSZAK, MET DE SPEEDBALL EN SAMEN MET ANDEREN

KIND BOKSEN.jpg
IMG-20190214-WA0037.jpg

DINSDAG en DONDERDAG

17:00 tot 18:00 uur (6 tot 9 jaar)

18:00 tot 19:00 uur (10 tot 15 jaar)

Voor kinderen van 6 tot 15 jaar

Focus: 

bokstechniek (70%)

bokstactiek (20%)

conditie (10%)

sociale waarden: zelfvertrouwen, respect en discipline

Tarief:

30 euro/maand

boksschool.JPG
IMG-20190214-WA0037.jpg

DINSDAG en DONDERDAG

19:00 tot 20:00 uur

Voor iedereen

Trainingsintensiteit: gemiddeld

Focus: 

bokstechniek (70%)

conditie (30%)

geen sparren

Tarief:

50 euro/maand

of

rittenkaart (50 euro = 5 lessen)

B-Hit_ in de ring worden kichaam, heerse
IMG-20190214-WA0037.jpg

DINSDAG en DONDERDAG

20:00 tot 21:00 uur

Advanced (ervaring en goed conditie)

Trainingsintensiteit: hoge

Focus: 

bokstechniek (30%)

bokstactiek (30%)

conditie (40%)

 

Tarief:

50 euro/maand

of

rittenkaart (50 euro = 5 lessen)

Costanza Bianchini

Tried the trial lesson workout and It was really nice! Cardio exercises mixed with boxing. Christian has a great energy that makes you pushing yourself to the limits! Great workout, highly recommeded!

Gökhan Karakus

Een uitdagende en extreem effectieve manier om veel calorieën te verbranden. Dat is een omschrijving dat past bij B-Hit. Christian Coccia past zijn kennis en ervaring toe om jou ook furieus, vol temperament, intensief en met de juiste techniek en kennis te laten werken aan een beter lichaam; een betere versie van jezelf.

Marjon Francois

Vandaag lekker afgemat tijdens de Bootcamp. Wat een energie heeft de trainer zeg!! Het uur is voorbij gevlogen en je krijgt enorm goede instructies en ondersteuning waar nodig. Intensief, leuk, up tempo en professioneel begeleid. Ik vond het top!!

W. van Veenendaal

B-Hit training geeft veel voldoening. Daarnaast is het pittig, motiverend en gezellig. Christian heeft veel ervaring en bereidt zich altijd 200 procent voor. Training geven is hem op het lijf geschreven.