B-HIT TRAINING

“To uncover your true potential you must first find your own limits and then you have to have the courage to blow past them.” – Picabo Street

BOKSEN + HIT + FUN

WIL JE LEREN BOKSEN VAN EEN ECHTE BOKSER ?

​

Ik heb 18 jaar ervaring in boksen als vechter (2 keer Italiaans kampioen, 7,5 jaar competitie) en als gecertificeerd coach bij Boksbond NL en Boksbond Italië

B-Hit is een geïntegreerd en gevarieerd trainingsprogramma dat gebruikmaakt van verschillende trainingsvormen: Flexibiliteitstraining, Cardiorespiratoire training, Core-training, Balans training, Plyometrische training, Krachttraining en natuurlijk boksen.

Bijvoorbeeld: bokszak en speedball training, buik-rugspieren, squat, springtouw, kettlebells, circuit, bokstechniek combinatie met gewichten, lopen, opdrukken,  speedball, taktiek in de boksring en nog meer ...

​

​

B-HIT is een trainingsmethodiek ontwikkeld volgens de laatste trends. Waarbij je leert om je eigen kracht in te zetten voor de oefeningen en je op basis van uithoudingsvermogen tot de beste prestaties komt.

​

Alle trainingen kunnen afgestemd worden op jouw wensen, waarbij we de vechtsport gebruiken als rode draad om sterker, krachtiger en sneller te worden. Elke training is gebaseerd op de richtlijnen van de National Academy of Sport Medicine, die van de Bokswereld en mijn eigen ervaring als leerling, als coach en als atleet.

​

Mentale training: naast fysieke inspanning, is mentaal sterk zijn ook belangrijk! We zijn allemaal bezig met de roes van het leven: elke dag proberen we te groeien, te leren, en om onze doelen te realiseren. Elke dag leren we bij; door onze ervaringen, beslissingen die we nemen of die we juist niet nemen en geven we een richting aan ons pad. B-Hit helpt je hierbij. Het is een training van lichaam en geest... B-Hit is mijn manier om mensen te begeleiden op hun pad van groei en balans.

MEER INFO

Tijdens de training oefenen wij met de bokszak, met de speedball, in de boksring en samen met anderen. Elke deelnemer krijgt gratis toegang tot de B-Hit app. Iedereen is welkom!

​

NODIG

Eigen bokshandschoenen en bandage (om hygiënische redenen), voor een eerste proefles zijn leen bokshandschoenen beschikbaar.

REVIEWS

Costanza Bianchini

Tried the trial lesson workout and It was really nice! Cardio exercises mixed with boxing. Christian has a great energy that makes you pushing yourself to the limits! Great workout, highly recommeded!

Gökhan Karakus

Een uitdagende en extreem effectieve manier om veel calorieën te verbranden. Dat is een omschrijving dat past bij B-Hit. Christian Coccia past zijn kennis en ervaring toe om jou ook furieus, vol temperament, intensief en met de juiste techniek en kennis te laten werken aan een beter lichaam; een betere versie van jezelf.

Marjon Francois

Vandaag lekker afgemat tijdens de Bootcamp. Wat een energie heeft de trainer zeg!! Het uur is voorbij gevlogen en je krijgt enorm goede instructies en ondersteuning waar nodig. Intensief, leuk, up tempo en professioneel begeleid. Ik vond het top!!

W. van Veenendaal

B-Hit training geeft veel voldoening. Daarnaast is het pittig, motiverend en gezellig. Christian heeft veel ervaring en bereidt zich altijd 200 procent voor. Training geven is hem op het lijf geschreven.

Rosa van den Dungen

Gister een proefles gedaan bij B-hit, en echt ik kan het iedereen aanraden.
Je kan er op een "gezonde" manier je ei kwijt.
De trainer is professioneel, fanatiek , ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
Dit maakt dat deze gym heel laagdrempelig is, en er voor niemand een excuus is om niet te gaan.
Je kan gewoon heerlijk sporten en jezelf zijn.
πŸ™

Garibaldi Nwahs

Bij B-Hit krijg je coaching op maat, het zijn niet alleen motiverende lessen, maar je krijgt ook adviezen en aanwijzingen voor de levensstijl die het beste bij je past. Balans tussen Rust/herstel, voeding en training πŸ‘ŠπŸΎπŸ™πŸΎ

Marcella Hellemons

Na een uurtje trainen bij B-Hit heb je het idee écht iets gedaan te hebben en écht iets geleerd te hebben. Ideale combinatie van techniek en werken aan conditie. Doordat de groepen niet te groot zijn ook voldoende persoonlijke aandacht door een gepassioneerde trainer. Een aanrader!

Nick de Koning

Deze week een proefles gedraaid en kan het iedereen aanbevelen. Coaches zijn erg gemotiveerd en blijven je de gehele les helpen de correcte uitvoering te doen. πŸ‘